Poseidons Nationale Cryptotocht

 

Poseidon organiseert al meer dan 65 jaar de Nationale Cryptotocht, een puzzeltocht door de Amsterdamse grachten. Onderweg moeten cryptogrammen en anagrammen worden opgelost, waarvan de antwoorden te vinden zijn langs het water, bijvoorbeeld op gevelstenen, uithangboren en reclamezuilen.

 

Na het ochtend- en middagprogramma wordt de dag afgesloten met een maaltijd op Poseidon. Dan worden de oplossingen van alle cryptogrammen bekendgemaakt en de winnende ploeg. Naast een 1ste, 2de en 3de prijs is er ook een speciale prijs voor de beste niet-Amsterdamse ploeg, de Nol van Boeleprijs.

 

Cryptotocht 2024

De 66ste Cryptotocht vindt plaats op zondag 15 september 2024. Vanaf medio juni vind je hier het inschrijfformulier.

 

Boten

Bij deelname verzoeken wij je om eigen boten mee te nemen. Dit heeft het voordeel dat je gegarandeerd bent van passend materiaal. Mocht het verzorgen van eigen materiaal niet mogelijk zijn, dan kun je een wherry of C4 huren. De kosten hiervan zijn € 45.

Betalen na bevestiging
Na beoordeling van de inschrijving wordt deze zo snel mogelijk per e-mail bevestigd. In die mail staat ook informatie over de betaling. NB: de inschrijving is pas definitief als de totale kosten zijn voldaan.

Locatie: Jan Vroegopsingel 4, 1096 CN Amsterdam

Aanvang: 09:00 uur koffie en uitleg over de tocht. 10:00 uur start Cryptotocht

Kosten: deelname € 12 p.p. / diner € 15 p.p. / leenboot € 45 per boot

Prijzen: Prestigieuze 1ste prijs. Daarnaast de 2de en 3de prijs. Voor de beste niet-Amsterdamse roeivereniging is er de Nol van Boele-prijs.

 

Graag tot zondag 15 september 2024!

De Cryptocommissie

Klaartje, Mirjam, Hugo en Sandor

Info: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.