Outdoortraining

 

In de winter is het te donker om ’s avonds te roeien. Om die periode te overbruggen organiseren we van oktober t/m maart elke woensdagavond een alternatieve training van ca. 1,5 uur. We doen rek- en strekoefeningen, roeigerelateerde krachttraining en circuitoefeningen en sluiten af met een duurloop. Om de progressie te meten doen we bovendien elke twee maanden een Coopertest.

Onze trouwe coaches Frank Buffing en John Leijdekker leiden deze training al meer dan 35 jaar. De training is voor alle leeftijden en niveaus. 

De outdoortraining is uitgebalanceerd en wordt langzaam opgebouwd. Je kunt zelf je inspanningen doseren en zult merken dat je in de loop van de weken beter in conditie raakt en sterker wordt.

 

Waar?

Lekker buiten langs de Amstel. De training gaat altijd door en in het slechtste geval doen we een alternatieve training binnen (maar dat komt in de praktijk nooit voor).

We starten vanaf het parkeerterrein van Poseidon om 18.45: elke woensdag 1,5 uur (vanaf de eerste woensdag van oktober t/m de laatste woensdag van maart). Aanmelden is niet nodig.

 

Gezamenlijke maaltijd

Na afloop van de outdoortraining wordt er bij toerbeurt gekookt en gezamenlijk gegeten op Poseidon, een leuke manier om je mederoeiers beter te leren kennen.