Activiteiten

 

Naast roeievenementen, zoals een roeidag voor alle leden en toertochten in de omgeving, organiseren we ook nog allerlei andere activiteiten, zoals kerstdiners, barbecues, de jaarlijkse nieuweledenlunch, spelletjesavonden en pubquizzen. Wil je zelf een feest of andere activiteit op touw zetten, dan kan dat natuurlijk.

Andere vaste onderdelen op onze jaaragenda zijn de outdoortraining en Poseidons Nationale Cryptotocht.

Outdoortraining

In de winter is het te donker om ’s avonds te roeien. Daarom organiseren we van oktober t/m maart elke woensdagavond een alternatieve training van ca. 1,5 uur. Korte en langere stukken hardlopen worden afgewisseld met rek- en strekoefeningen, krachttraining en circuitjes. Na afloop van de outdoortraining wordt er bij toerbeurt gekookt en gezamenlijk gegeten op Poseidon, een leuke manier om je mederoeiers beter te leren kennen.

Lees verder

 

Cryptotocht

Poseidon organiseert al meer dan 65 jaar de Nationale Cryptotocht, een puzzeltocht door de Amsterdamse grachten. Onderweg moeten cryptogrammen en anagrammen worden opgelost, waarvan de antwoorden te vinden zijn langs het water, bijvoorbeeld op gevelstenen, uithangboren en reclamezuilen.  

Na het ochtend- en middagprogramma wordt de dag afgesloten met een maaltijd op Poseidon. Dan worden de oplossingen van alle cryptogrammen bekendgemaakt en de winnende ploeg. Naast een 1ste, 2de en 3de prijs is er ook een speciale prijs voor de beste niet-Amsterdamse ploeg.

Meer info