Zonovergoten & gezellig

Alle roeiers van de lustrumwedstrijd werden netjes gemixt in C-vieren. Zodat daar een mooie melange van beginners, roestige oud-leden, fitte en minder getrainde leden ontstond. Uiteraard moest hierbij veel geïmproviseerd worden.

Er werd gestart vanuit de haven met een echte aligneur. (Als je weet wat dat betekent, had je gelijk een quizvraag goed.) Op de landtong werd zeer professioneel de wedstrijdtijd gemeten onder de rode paraplu.

Ja, er werd geprotesteerd, vals gespeeld, gehinderd, bijna zwemmers overvaren, gelachen, snoeken gemaakt en keihard geroeid. Kortom de ideale Poseidon onderlinge wedstrijdsfeer!

De belangrijkste rol was trouwens voor de stuurman, aangezien er zo snel mogelijk gerond moest worden. Er werden verschillende, inventieve technieken  toegepast.

De pubquiz zorgde voor nog meer spanning voor sommigen en hilariteit bij anderen. Onder tijdsdruk rekenen valt niet mee. Er waren trouwens verbazend veel goede antwoorden op de originele vragen. Wie is Jan Vroegop?  Als uitsmijter een speciaal voor het lustrum gemaakte rebus.
De antwoorden moesten per smartphone worden gegeven op Kahoot. Want Poseidon is weliswaar 110 jaar oud, maar de organisatie enorm bij de tijd!

Foto’s

Meer foto’s  door Annelies op Flickr

Foto’s door Henno op Facebook (ook te zien als je geen Facebook account hebt)

En de uitslag met het rekenwerk van Ab