7 januari: Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

Op zondag 7 januari van 16:00 – 18:00 uur heffen wij het glas op het nieuwe jaar. Alle leden zijn van harte uitgenodigd mee te toosten!

Wedstrijdshirts passen en verkoop embleem

In samenwerking met powerhouse sport heeft Poseidon nieuwe wedstrijdkleding laten ontwerpen. Het gaat om een t-shirt (in een gewone (sport) – en power-variant), een roeipakje, en een korte en lange legging (zie plaatje hieronder). Tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari van 16:00-18:00 uur, is het mogelijk om het wedstrijdshirt, het powershirt en het roeipakje te passen.

Van 8 januari tot 22 januari gaat er weer een webshop open waar de kleding besteld kan worden. Je logt in met een wachtwoord.

Bij je bestelling kun je kiezen of je de kleding thuis wil laten sturen, of op wil halen bij Poseidon. Als je kiest voor ophalen bij Poseidon, kun je je kleding ophalen in het weekend van 3 en 4 maart, ruim op tijd voor de Heineken.

Bij de nieuwjaarsreceptie kun je ook een Poseidonembleem aanschaffen voor 2 Euro. Tijdens het kerstdiner al te bewonderen op de colberts van de herenacht. Waar maak jij het embleem aan vast?