3 september – Roeien in de Weerribben

Zondag 3 september is het zover, dan gaan we heerlijke roeien in de prachtige Weerribben. Hierbij de laatste informatie. Het is een tocht van 30 km, die we roeien in voornamelijk wherries. Afwisselend roei en stuur je. We roeien over de Wieden en vertrekken vanuit Steenwijk bij ’t Diep.

Een aantal deelnemers vertrekt al op zaterdag en overnacht in de buurt van Steenwijk. Marjolijn van Vliet regelt dit.
Voor de andere deelnemers geldt dat we om zondagochtend om 8.30 uur bij Poseidon in vier auto’s vertrekken. Chiel, Willem, Henno en Inge zijn de chauffeurs.
Aangekomen bij ’t Diep ontmoeten we de andere deelnemers, drinken we een kopje koffie en omstreeks 10.30 uur stappen we in de boot.

Onderweg leggen we ergens aan en genieten van een lunch, verzorgt door de lustrumcommissie. Aan het eind van de middag verwachten we terug te zijn in Steenwijk en rijden we terug naar Poseidon.

Naast roeikleding is het handig om een waterdichte zak mee te nemen waar je je waardevolle spullen in kunt bewaren. De kosten voor het roeien en de lunch bedragen €17,50. We willen je vragen dit bedrag over te maken op rekeningnummer NL 70 INGB 0000029800 t.n.v. RZV Poseidon onder vermelding van je naam en Weerribbentocht. De benzinekosten verreken je onderling per auto.

We hopen op een mooie en gezellige dag. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons bereiken via lustrum@rvz-poseidon.nl.

Inge, Monique en Suzanne