Elke wo 18:45 uur: Outdoortraining

Woensdag 6 oktober, 18:45 uur: Start outdoortraining
De eerste herfstkleuren zijn zichtbaar en het bokbier wordt weer geschonken: dat betekent dat de outdoortraining binnenkort weer van start gaat. Op woensdag 6 oktober gaan we beginnen.

Nog even de info over de outdoor op een rijtje:
Het is een loop- en conditietraining die in de winter wordt gegeven op woensdagavond (van begin oktober tot eind maart). We doen allerlei rek- en strekoefeningen en wat zwaardere, roeigerelateerde oefeningen, afgewisseld met korte stukjes hardlopen. De training is geschikt voor alle niveaus en leeftijden en wordt in de loop van het seizoen langzaam opgebouwd.

We lopen langs de Amstel en hopelijk kunnen we onze oefeningen doen onder de viaducten van de Rozenoordbrug. In de loop der tijd nemen de oefeningen toe in zwaarte en worden de loopafstanden steeds iets langer. Als je regelmatig komt, is het prima bij te houden en ben je eind maart helemaal fit voor het zomerseizoen en de voorjaarswedstrijden.

De training wordt gegeven door John Leijdekker en Frank Buffing (voor het 33ste seizoen).

Start: woensdag 6 oktober om 18.45 uur (parkeerplaats Poseidon).
De training duurt gemiddeld 1,5 uur.
Kleding: goede loopschoenen en voldoende laagjes sportkleding. Van het hardlopen krijg je het warm; tijdens de oefeningen kun je weer afkoelen.
Aanmelden voor de training is niet nodig. De training gaat altijd door weer of geen weer.

Na afloop is er natuurlijk weer bokbier op de tap. Verder wordt er (vanaf 13 oktober) beurtelings gekookt op Poseidon, door de deelnemers zelf. Als je mee wilt eten, kun je je naam op de eetlijst zetten, op het prikbord in de soos.

We hopen veel nieuwe gezichten te zien!
Frank Buffing en John Leijdekker