Gastroeiers

Praktische informatie voor gasten van Poseidon

Voor niet-Amsterdamse ploegen is de sociëteit van Poseidon beschikbaar om te overnachten tijdens trainingsweekenden. Het is ook mogelijk om alleen overdag van onze faciliteiten gebruik te maken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Omdat we tijdens trainings- en wedstrijdweekenden zo veel mogelijk mensen van onze soos willen laten genieten, volgen hieronder wat praktische punten:

  • We hebben ruimte voor maximaal één gastvereniging per weekend, met maximaal één botenwagen of trailer en maximaal 40 personen.
  • Botenwagens kunnen bij Poseidon worden afgeladen, maar mogen overdag en ’s nachts niet op de parkeerplaats blijven staan. Ze kunnen langs de Johan Muyskenweg of verderop worden geparkeerd. Trailers mogen op het gras worden geparkeerd, maar niet op de parkeerplaats.
  •  We verzoeken verenigingen die bij ons overnachten om vóór 9.00 uur hun (slaap- en eet)spullen op te ruimen, zodat de zaal weer vrij is voor de leden en andere bezoekers.
  • In de sociëteit worden koffie en thee, broodjes, appeltaart en tosti’s verkocht. Het is toegestaan om in de sociëteit eigen consumpties te nuttigen, maar vanwege de te verwachten drukte kan er niet uitgebreid worden ‘gepicknickt’.
  • We hopen dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan de leefbaarheid in en rond het pand. Afval en spullen graag zelf opruimen.

 

Heineken Roeivierkamp, Head of the River en Skiffheadroeienbijposeidon_cryptokoffie_thomas

  • Tijdens de wedstrijdweekenden geldt er ook voor gewone auto’s een parkeerverbod op Poseidon. We adviseren mensen om zo veel mogelijk met de fiets te komen. Parkeren kan eventueel op de Johan Muyskenweg, in de buurt van het Mercure hotel.
  • Op de zaterdag en zondag van de Heineken en de zaterdag van de Head sluiten de bar en de sociëteit om 18.00. Het gebouw blijft nog wat langer open. We vragen alle bezoekers om vóór aanvang van het laatste blok hun spullen beneden in de hal te zetten, zodat we boven kunnen opruimen en afsluiten.

We wensen alle deelnemers en supporters veel succes en plezier!