Elke woensdag 5 oktober tot 29 maart 18.45: outdoortraining

De eerste herfstbladeren vallen en het bokbier wordt weer geschonken: dat betekent dat de outdoortraining binnenkort weer van start gaat. Op woensdag 5 oktober gaan we beginnen.

Wellicht ten overvloede nog even de info op een rijtje:
Het is een loop- en conditietraining die in de winter altijd wordt gegeven op woensdagavond (van begin oktober tot eind maart). We doen allerlei rek- en strekoefeningen en wat zwaardere, roeigerelateerde oefeningen, afgewisseld met korte stukjes hardlopen. De training is geschikt voor alle niveaus en leeftijden en wordt in de loop van het seizoen langzaam opgebouwd.

We lopen langs de Amstel en hopelijk kunnen we onze oefeningen doen onder de viaducten van de Rozenoordbrug. In de loop der tijd nemen de oefeningen toe in zwaarte en worden de loopafstanden steeds iets langer. Als je regelmatig komt, is het prima bij te houden en ben je eind maart helemaal fit voor het zomerseizoen en de voorjaarswedstrijden.

De training wordt gegeven door John Leijdekker en Frank Buffing (dit seizoen voor de 28ste keer).

Start: woensdag 5 oktober om 18.45 uur (parkeerplaats Poseidon).
De training duurt ca. 1,5 uur.
Kleding: goede loopschoenen en laagjes sportkleding. Van het hardlopen krijg je het warm; tijdens de oefeningen kun je weer afkoelen.
Aanmelden voor de training is niet nodig.

Na afloop natuurlijk bokbier op de tap. Verder wordt er beurtelings gekookt op Poseidon, door de deelnemers zelf. Als je mee wilt eten, kun je je naam op de eetlijst zetten, op het prikbord in de soos. Op woensdag 5 oktober is ook het Vrijwilligersdiner, aansluitend aan de training. Deelnemers aan de outdoortraining zijn vanzelfsprekend ook welkom, ook als ze (nog) geen vrijwilliger zijn.

We hopen veel nieuwe gezichten te zien!

Frank Buffing en John Leijdekker