Boten en ballonnen op de Amstel

De eerste zondagmiddag in oktober. Langzaam aan werd het drukker en drukker op het vlot van Poseidon en kleurde het steeds meer rood, wit en zwart. De nieuwste lustrum outfits, maar ook prachtige retro kleding uit lang vervlogen tijden en andere creatieve uitspattingen in rood en wit. De spetters van Backsplash in hun eigen shirts en de roeiers van het Kuiken met opvallende kuikenhoedjes op.
Met de nodige hectiek kwamen er steeds meer boten uit de loods. Sommigen flink onder het stof… Vervolgens werden er ballonnen opgeblazen en aan de boten gemaakt. Net als slingers, takkenbossen, bloemen het kon niet op!

En daar gingen ze dan. (Bijna) alle boten van Poseidon onder leiding van Ab en het getoeter van de Shipdock. Op weg naar de Hoop. De mooie Wherry Rose in June voorop en alle skiffs, vieren, tweetjes en de acht er achteraan. Voor enkele toevallige voorbijgangers een reden om te blijven staan kijken en foto’s te maken. Dit mooie plaatje moet wel nieuwe leden op hebben geleverd!

Na afloop een toost op de vereniging en het 110 jarig bestaan. Er werd nog een poging gedaan tot het zingen van het clublied, maar dat kwam helaas niet echt van de grond.
Misschien tijdens de volgende vlootschouw bij het volgende lustrum?

Suzanne Kreté

Bekijk de foto’s