20 maart t/m 4 april: virtuele head

De Head of the River Amstel organiseert samen met de Skiffhead & Jeugd- en Tweehead de Virtual Head of the River 2021.

Voor wie en wanneer?
Wij dagen iedereen uit om deel te nemen aan deze virtuele multi-sport krachtmeting op en rond eigen water. Van beginnend roeier tot doorgewinterde skiffeur. Van jong tot oud en van Nederland tot in Nieuw-Zeeland. Diegenen die op dit moment niet kunnen of willen roeien, kunnen meedoen door middel van andere sporten. Uiteraard volledig Corona-proof.

De Virtual Head start in het traditionele wedstrijdweekend van de Head op 20 maart en eindigt 4 april, het weekend na de Skiffhead. In deze periode kies je zelf jouw tijdstip, afstand en locatie. Eventueel meerdere keren en de beste tijd telt.

Wat houdt het in?

  • The Virtual Head (8 km): roeien, ergometer, fietsen, hardlopen
  • Halve Virtual Head (4 km): alleen mogelijk voor roeien en ergometer

Je kunt je inschrijven (roeien en ergometer) in verschillende leeftijdscategorieën/velden. Het roeien kan uiteraard in de skiff. Maar roei jij liever in een C1, liteboat, wherry of ben je para-roeier dan ben je ook van harte welkom in het skiff-veld. En in tweetjes, vieren en achten voor zover toegestaan binnen de Coronaregels. In de overige sporten kun je deelnemen in een open categorie, voor mannen en vrouwen, over een afstand van 8 km.

Meer informatie is hier te vinden.
Binnenkort kun je je inschrijven op de website van de head of de skiffhead.
headoftheriver.nl
www.skiffhead.nl