16 sept: Cryptotocht – doe mee!

Doe mee aan Poseidon’s befaamde puzzeltocht door de grachten

De voorbereidingen voor de 61e editie van de jaarlijkse Cryptotocht zijn in inmiddels in volle volle gang. De route is zo goed als bepaald en een aantal slimmeriken houdt zich bezig met het verzinnen van nieuwe en originele vragen; het belooft weer een uitdagende puzzeltocht te worden!
Wij hopen dat ook dit jaar weer een aantal Poseidon-ploegen zal meedoen. Zoals bekend zijn in het verleden behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst, maar feit is dat Poseidon-ploegen over het algemeen hoog scoren. De weg naar eeuwige roem ligt dus open.

Veel tijd om na te denken over deelname is er niet meer; op 1 september aanstaande sluit de inschrijving! Enige haast is dus geboden. Vergeet dan niet je ook aan te melden voor het legendarische diner na afloop.

Je kunt je ploeg aanmelden via onze website. Lees daar nog maar eens waarom je zou moeten meedoen en ga dan door naar het inschrijfformulier op dezelfde pagina. Mochten er vragen zijn dan is het natuurlijk mogelijk contact op te nemen met de Cryptocomissie.

We zijn ook nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen op de dag zelf. Er is hulp nodig op de vlotten, tussen de middag op het pauzepunt en ’s ochtends en ’s middags langs de route. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via cryptotocht@rzv-poseidon.nl. Je kunt zelf aangeven of je de hele dag of een dagdeel beschikbaar bent.

Graag tot ziens op 16 september!

Meer info
https://rzv-poseidon.nl/cryptotocht/